dimarts, 22 d’agost del 2006

PC sobretaula actualitzat

Avui he anat a comprar unes cosetes per al pc de sobretaula. Uns pedaços. Jo vaig comprant peces i fins avui el pc té el mateix aspecte extern (tot i que una mica més brut) que fa 5 anys (o més... segur que més...) quan el vaig comprar.

He comprat un Disc Dur Serial ATA 2.0 (els SATA2 són més ràpids que els SATA1) de 320GB. Però clar com vaig a pedaços la placa mare (una ASUS K8V SE Deluxe) no suporta el SATA2 així que el tinc funcionant en mode SATA1. Coses de la vida.

També he comprat 1GB de DDR 400 (fins ara tenia 768MB).

La cosa no acaba aquí, avui m'he firat! he comprat una torre (que no columna) nova. Una negra amb pantalla LCD on apareix la temperatura dels components interns (3R system 202 Li). I per acabar-ho d'adobar un lector de targetes All in One (poca broma) i un ventilador per aconseguir que l'aire de dins la caixa circuli i no s'escalfi tant. Fins fa poc jo pensava que si deixaves obert el PC (obert, no encès. És a dir, sense la tapa lateral) la ventilació era millor i la temperatura era més baixa. Però es veu que no. És preferible tenir-lo tancat i amb un bon "circuit" d'aire.

Ara estic instal·lant tot això. La putada que m'han fet (sempre passa alguna cosa) es que m'han venut una torre platejada quan he demanat una negre. M'han confirmat que era negre, i clar, jo no he obert la caixa per comprovar-ho. La sorpreseta l'he tingut quan ja era a casa. Així que he hagut de tornar a la botiga en metro. La caixeta amunt i avall. Sort que no tenia font d'alimentació...

Doncs això és tot de moment. Ja us aniré informant de les meves aventures amb els PCs.

Si has arribat fins aquí molta gent et considerarà una mica freak, pq el segon paràgraf és tot un mur psicològic... merci per llegir-me

;)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

FREAKS POWER!!!!!!!!

Certament, després de llegir tot això crec que només em veig capacitada per dir:

AHÀ!

Petons!!

Anònim ha dit...

pues jo no em puc queixar, em sembla que ho he entès quasi tot! excepte el paràgraf escrit en llenguatge xifrat (el segon, és clar...)

Ptons

espurnes ha dit...

bé, et felicito per entendre-ho. jeje. Realment no és dificil.

El segon paràgraf no és criptic. simplement utilitza conceptes o paraules desconeguts per vosaltres, però simplement és el que és.

Serial ATA (SATA) és un tipus de Disc Dur (HDD). Els "normals" són els ATA que utilitzen un cable pla bastant apmle (si alguna vegada has obert el teu pc els has vist segur). Els SATA tenen un cable més prim i en principis tenen una transferència de dades més elevat que els ATA.

El SATA2 és un nou model de SATA, la versió 2.0. Aquests doblen la velocitat de transferencia.

Si més no això és el que jo tinc assimilat.

Radio + not?es