dimarts, 2 d’octubre del 2007

fotografia

Aquesta setmana he començat l'assignatura de lliure elecció Taller d'Expressió: Fotografia a l'edifici Rambla de la UPF.

En aquesta assignatura treballarem amb càmeres reflex analogiques. La fotografia digital la tocarem molt per sobre. Es veu que és l'ultim any que es fa així. L'any vinent serà unicament fotografia digital.

Pel material no t'has de preocupar, la Pompeu et deixa una càmera reflex durant les hores de classe. Clar que no ni ha tantes com alumnes i s'han de compartir. El millor és utilitzar una càmera pròpia, així vas al teu aire.

Les classes es divideixen en classes teoriques i classes de laboratori. Les de laboratori seràn les més interessants. Haurem de fer fotografies d'allò que creguem que representa una llista de conceptes que ens diguin. I desprès haurem de revelar les fotografies de forma manual. Treballarem unicament en blanc i negre.

Per casa ronda una càmera reflex de quan la meva mare era jove. És una Minolta XG-1, un pel atrotinada. Però la portaré a que se la mirin a veure si em pot fer servei.

Mor, que n'opines d'aquesta càmera? o només opines de les digitals? Aquí tens un link amb les especificacions de la càmera.

Les imatges que hi havia tenen dret d'autor, i desprès de preguntar a l'autora m'ha dit que les tregui. Així que podeu visitar el link de més amunt per veure les imatges de la càmera.

Properament ja faré fotos de la càmera.





1 comentari:

Mor ha dit...

Doncs mira que deia fa més d'un any i fixa't en la foto de l'article :)

És una bona càmera!

Radio + not?es