dilluns, 2 de març del 2009

dominis inútils

[labas]


Ara en un moment dßinspiraci#o, i ho escric aix#i pq el teclat äes alemanz i les tecles estüan canviades i passo de trenacar-me el cap per desxifrar on estan els s#imbols que vull utilityar, he decidit crear un nou blog, el contingut del qual äes irrellevant ara mateix.

per+o que ha passat? que mßhe frustrat al veure que diferents dominis que volia utilityar ja estan agafats. Normal i no tinc dret a queixar-me. No si el domini sßutilitya, o com a mäinim äes dßalguna persona que en vol treure profit revenent el domini. Per+o i aquells dominis que estan ocupats perüo que nomäes tenen un trist post i datat de fa mäes dßun anz??? (em centro basicament amb els de blogger)

Se prou bäe que äes füacil comen#ar un blog i mil vegades mäes füacil abandonar-lo per falta dßinspiraciäo, de ganes o temps. Perüo... si no has escrit res mäes que _Aquäi estoz zo pq he llegado_ i ja ha passat un temps considerable des de que ho vas fer doncs potser pensar en tancar-lo, no?

bäe, aixüo no äes res mäes que un despotricament vers aquelles persones que comencen blogs i els deixen a mitges (relliscant i fluint) i impedeixen a altres utilityar les adreces que ells ocupen. Realment no em molesta que la gent ho faci, el q em puteja es q ho facin amb els dominis que jo vull. jeje


[iki]

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sí que és frustrant, i més quan costa llegir el teu text... sinó, mira on he acabat, el nom no em desagrada del tot... però havia pensat en alternatives que ja estaven agafades. I em vaig haver de quedar amb la 8ena opció de la llista. Què hi farem, potser un contingut decent a la llarga fa que un nom que no ho sembla tant, acabi agafant cos i agradant-te. I ni pensaments d'agafar qualsevol combinació del meu nom, que ja té collons tenir-ne un de tant comú!

Radio + not?es