divendres, 24 de juny del 2005

Problema inmobiliari...

D'aquí al 2030 les ciutats podrien tornar-se inhabitables per la gran contaminació que hi hauría. (Això no ajuda gens a la gent que busca pis per viure. La cosa cada vegada está més difícil).

S'ha presentat un projecte per disminuir l'impacte de la contaminació a les ciutats (i retardar el que és inebitable si seguim utilitzant els mateixos recursos energètics).

De aquí al año 2030 las ciudades podrían ser inhabitables por la imposibilidad de respirar en ellas como consecuencia de la contaminación, advierten las Naciones Unidas. Un proyecto presentado en las Jornadas Mundiales del Medioambiente de la ONU, celebradas entre el uno y el cinco de junio en San Francisco, California, propone tomar cartas en el asunto cuanto antes, convirtiendo las ciudades en lugares con más zonas verdes que puedan garantizar la calidad del aire. Además, representantes de todas las ciudades del planeta han firmado un importante acuerdo que podría cambiar la forma de concebir los centros urbanos, cada vez más masificados y contaminados. Por Marta Morales. [més]

1 comentari:

espurnes ha dit...

No només cotxes elèctrics. També hi ha els cotxes que utilizen hidrogen com a combustible i una placa solar per crear la reacció que produeix l'energia. Si més no, és el que jo recordo haver llegit.

Tant els cotxes elèctrics com els d'hidrogen son una bona alternativa al petroli.

Les reserves de petroli duraran 50 anys, així que per activa o per passiva s'hauran d'utilitzar altres fonts d'energia. La qüestió és si el canvi no es farà massa tard per al medi ambient.

Radio + not?es