dimecres, 13 de juliol del 2005

Aupa Donosti!!


Aquesta setmana passada he estat al País Basc amb uns amics (hola amics i amiga). Era la primera vegada que visitava Euskadi. La veritat és que és preciós. La ciutat de San Sebastián és molt maca, Barcelona no és tan atractiva (és una opinió). Hem van sorprende molt les platjes. Molts metres de sorra abans d'arribar a l'aigua, i quan ja hi eres encara havies de caminar força més per que l'aigua et cobrís. L'aigua començava sent calenta i a mesura que abançaves s'anava refredant. El dia que vaig estar a la platja hi havia onades grandetes i surfistes intentant aprofitar-les. Un aspecte negatiu és la climatologia, plou sobint, un temps bastant variable i poc estable. Però suposo que per això hi ha tant verd.

Donosti, Zarautz i Getaria ( a part d'Etxalar, que és on vam passar dues nits) van ser els llocs que vam visitar. Pocs llocs potser, però amb prou anecdotes i moments per recordar.

La borratxera a Donosti amb els montaditos i el txacolí, xupitos, i vozka va ser una de les millors estones. Nens que veien clons i ens demanaven euros a canvi de ganes de brega van ser anecdotes negatives, però que ens fan riure. Cambrers del Barça, catalans rondant pels bars, gent de l'hospitalet...

Tots ens reconeixien com a catalans, i alguns de nosaltres no ens n'amagavem. És més algun explotava la idea que porta com eslogan "la pela és la pela".

Cadascú de nosaltres recordarà fets i persones i moments a la seva manera. Difícil d'oblidar.

Gràcies amics.

Agur Euskadi


1 comentari:

espurnes ha dit...

home, jo crec que proposantnos-ho ho hauriem aconseguit. Però si, té la seva gràcia.

Radio + not?es