dijous, 22 de desembre del 2005

xbox 360: i que esperaves venint de Microsoft?

L'Xbox 360 ja és a la venda desde el dia 2 de desembre. Hi és suposadament perquè les unitats que Microsoft proporciona a les botigues són ridicules comparades amb la demanda que hi ha. Evidentment això crea un consumisme que afaboreix a Microsoft. Jo mateix i per insistència familiar vaig adquirir una unitat del pack car (399,99€) 50 euros més cara. I es que la gent aprofita que no hi ha gaires consoles al mercat per vendre-les més cares. A e-bay es venen a partir de 700 euros.És un preu molt elevat per ser una consola però tot i així el paguem...

El que és més vergonyós és el fet de que la consola es vengui amb comandaments wireless però que vinguin amb unes piles alcalines. Seràn lladres! Les bateries ban a part i costen uns 20 euros però has de comprar un cargador i tot plegat surt per uns 70. La consola ve amb una subscripció de un parell de mesos (o similar) per jugar en linia. Però endevina! La targeta wifi no ve inclosa i costa 80 euros!!

d'altre banda es veu que hi ha hagut unitats defectuoses. Jo espero que la meva no ho sigui. Però això és com la loteria de nadal però sense ganes de que et toqui la grossa.

Radio + not?es