dilluns, 30 de juliol del 2007

Lineage II C4



M'he tornat a enganxar al Lineage II, aquest cop a la 4a cronica a un servidor Romanès (www.lineage.ro). Aquest servidor te capacitat per més de 5000 jugadors, que no està malament per ser un servidor gratuit. Crec q fa aproximadament 2 anys que no hi jugava.

Per poder jugar primer t'has de descarregar els 2,35GB que ocupa el joc de qualsevol lloc de descarrega directa o via torrent que et digui el google, per exemple d'aquí. Desprès has d'accedir a www.lineage.ro i descarregar-te un zip que conté dos arxius que serveixen per connectar-se al servidor en qüestió. (Existeixen molts servidors gratuits, i evidentment també l'oficial). Per ultim cal registrar-se a la web www.lineage.ro per tal de tenir accès al joc.

Amb això ja estaria. Es poden crear diversos personatges dins una mateixa compta. Es pot triar entre humans, elfs, drows, orcs i nans, i pots ser mag o guerrer i de sexe masculí o femení. Un cop fet el personatge comences al poble de la raça i has d'eliminar enemics per tal de pujar de nivell i guanyar diners, com tots els jocs d'aquesta mena.

l'espurna que m'ha ences les ganes de tornar a jugar ha sigut el joc Aequilibrium que esta montant un company d'universitat.

videos







Radio + not?es