dissabte, 15 de desembre del 2007

Rambutan

Gràcies a la kler, vaig descobrir un fotolog genial. RAMBUTAN és un ent que a cada post es caracteritza d'un personatge de pel·licula, sèrie o comic. Realment molt aconseguit.

Les imatges van acompanyades d'unes descripcions per morir-se de riure.

Aquí alguns exemples. (tot i que té (c) no crec que li molesti la publicitat que li faig).

RAMBUTAN corpetit



RAMBUTAN COR PETIT (ピッコロ) va ser engendrat per Katatsu com a ultim recurs al ser derrotat per Son Gokū (si és allò raro que treia ous de la boca). Rambutan Cor Petit, com era d'esperar, va tenir una infància difícil. A veure, el pobre nen era verd, tenia uns manguitos roses als braços, la sang lila, unes antenes cutrissimes, unes sabatilles que semblaven dos pastanagues resseques, portava un vestit lila (lila!) i sí això no era prou per condicionar-li la vida... va i de nom l'hi posen Cor Petit. A ver, qui en els seus sants collons porta el seu fill a jugar a casa d’aquest? Bueno a destacar que li creixien els braços i primer era malo, i desprès era bo però es feia el malo del rollo soy interesante...
D'aquesta experiència Rambutan va aprendre a fer Makankōsappō.

DEREK RAMBUTAN



DEREK RAMBUTAN VINYARD (AMERICAN HISTORY X) Rambutan va tenir epokes malas radikales, quan el seu pare va morir, per alguna estupides, i tots els pensaments racistes d’aquest van apoderar-se d’ell. Pero com sempre, a la preso hi havia un home mol simpatik, que el feia kambiar dopinio. I que pim que pam elle s tornava un bon home, pero havia de komviure am aket puto simbol al pit.
En fin, epokas mala de Rambutan, en que va aprendre que, si vol konkerir el mon no ha dodiar sense criteri. D’aquesta experiencia Rambutan va aprendre que.. . los nazis no tienen hermanos. I que: “el odio es un lastre, la vida es demasiado corta para estar siempre cabreado.”


(No em dona temps de posar-ne més)

visiteu: http://www.fotolog.com/the_rambutan/

2 comentaris:

Eloi A. ha dit...

Son buenísimos, eso es un buen uso del fotolog, no como otros seres que lo único que hacen es poner fotos y comentar con auténticos apuñalamientos sobre la lengua española. Ya sabes a cual me refiero Espurnes, eh paio. XD

Rambutan ha dit...

tranki :)

mentre hi hagi le direcció del fotolog, nosaltres encantats :)

moltes gràcies : )

Radio + not?es