divendres, 29 de febrer del 2008

Nespresso: Reciclar

Fa pocs dies vam tenir una breu xerrada sobre les màquines de cafè Nespresso. Suposo que tothom les coneix, a aquestes altures pocs no n'han tastat un. De ben segur que tens algun conegut al que li han regalat una Nespresso per nadal.

El fet és que l'Astrid i l'Angela es mostraven contràries al sistema Nespresso ja que produeixen massa residus. Les capsules de cafè són individuals i d'un sol ús. Son fetes de metall (alumini diria jo) i per cada cafè generes un residu en forma de capsula (Que es pot reciclar[3a R]). Amb un paquet de cafè normal quants cafès surten? jo no ho se, posem pel cas que en surten 100. El residu generat per un paquet de cafè (l'envolcall: sempre estem parlant del residu no organic) és una misèria comparat amb el residu generat per les 100 capsules de Nespresso.

Fins aquí estem dacord (Astrid i Angela) i és evident que és més "decent" pel que fa al medi ambient l'ús dels paquets convencionals de cafè [1a R]. Però el factor pràctic i el factor plaer tenen molt pes en la nostra societat.

La veritat es que el cafè de Nespresso és força bo al meu entendre (que no és gaire). I col·locant una capsula al compartiment de la m'àquina et surt un cafè amb la seva espumeta i mmm...

Ara us presento una solució d'estar per casa per reutilitzar [2a R] les capsules de Nespresso. Gens pràctica però com a mínim pots aplicar les 3 erres en alguna mesura (ja que generes residu en forma de paper de plata...)





extret de www.error500.net

3 comentaris:

diablessamariken ha dit...

la gent està fatal... i tot per fer el pijo amb la Nespresso... si a més a més és de la Nestlé! que ja són prou rics aquests home!

VISCA LES TRES ERRES I LES TRES BESSONES!

Àngela ha dit...

JO VULL PROVAR-HO!!!!

SEré pija, però està molt bo el cafè que treu la nespresso.

aleix, tens nespresso??? em convides a cafè??? i primer en provem un de veritat, i després el de broma...

espurnes ha dit...

doncs no en tinc pas de Nespresso. Però el meu pare i el meu tiet sí, i me n'he pres un parell.

Dels Nespressos pirates no n'he tastat (no soc jo el del video).

Però si en tenim la oportunitat ho podriem provar.

petons!

Radio + not?es