divendres, 8 d’agost del 2008

OLAFUR ELIASSON 2 (Girona + Estartit)

Ahir va ser un dia completet. Un dia d'estiu com feia temps no gaudia. La fractura del cap del radi m'ha obert les portes per assaborir l'estiu.

Després de la meva primera sessió de rehabilitació, l'Elia, l'Astrid, l'Anna, la Raquel, el Natxo i un servidor vam agafar els cotxes en direcció Girona, on està la segona (o primera) part de l'exposició de l'Olafur Eliasson "La Naturalesa de Les Coses". La primera (o segona) és a la Fundació Miró de Barcelona.

Olafur Eliasson és un artista danès i islandès nascut a Copenhaguen al 1967. Aquesta exposició (les dues meitats) "inclou instal·lacions que exploren la relació entre la llum i el color, escultures de llum, sèries fotogràfiques i fotogravats".

Olafur Eliasson

Olafur Eliasson

Olafur Eliasson
De camí vam descobrir que els cacauets poden ser un aliment molt desitjat (els préssecs també).

A:"vols que obri els cacauets?"
B: no no cal
A:"si vols obro els cacauets"
C: no tinc gana. potser després.
A:"vols que obri els cacauets?"
B: "A, si vols cacauets,pots obrir-los."
B,C,D,E: "jajaja"

Aleix, Anna, cacauets
Després de visitar la expo vam fer cap a un restaurant anomenat König on vam menjar molt bé. Recomanat 97% (té un 3% de penalització per l'empanada dels cambrers). Gran assortiment d'entrepans. Tots bonissis.

Un cop pagat l'àpat vam fer un petó al cul de la lleona (que estava allà mateix) i vam anar cap a l'Estartit, on vam passar una tarda genial. Platjeta, piscina i soparet al "tela marinera".

Natxo, Aleix

Elia, Girona

Aleix, cel

Aleix, Platja

Elia, Natxo, Aleix

I passades les 00h, uns quants vam tornar cap a BCN. On vam descobrir que els urbanos també porten Bicings.


La jornada va donar per molt. Fins i tot per coses molt emotives:

** ara ja soc padrí, PADRÍ :D **
Aleix, Raquel




;)

1 comentari:

diablessamariken ha dit...

Quin gran dia! em va fer molta il·lusió que vinguéssiu a l'Estartit i coneguéssiu l'Anna i les banyolines, sobretot perquè realment vaig tenir la sensació que us ho vau passar bé i us hi vau trobar a gust.

Sou fantàstics ves!

Ptons

Radio + not?es