dimarts, 15 de novembre del 2005

La Sombra de Peter Pan (ii)

Amb il•lusió veig com s'està realitzant el somni d'una persona que malgrat no haver-la abraçat, no haver-li encaixat la ma, ni un copet a l'espatlla aprecio molt. És ben curiós Internet. Permet tenir amistats sense veure-les. Però la presència és irrellevant quan els dits que premen les tecles ho fan amb la veritat, la bona fe i el cor obert.

Pels que em seguiu des del principi ja haureu sentit fer referències a la Sombra de Peter Pan, un grup de música del país valencià que fa un temps començava a fer actuacions a algunes sales i que va rebre algunes bones crítiques. Un dels components del grup és en Tono (o warik). Ell és el que conec d'aquest grup. Jo i molts internautes que han visitat i visiten els seus fòrums. Es fa estimar.
El recolzament que rep de la gent és impressionant.

El somni del que parlava unes línies més amunt és el de grabar un CD i poder-se dedicar a la música. No hi ha res definitiu ni segur, però ja ha començat a treballar en una maqueta i amb una productora. Potser més aviat del que pensem trobarem el seu treball a les tendes de discos i hi haurà cartells anunciant concerts amb grans artistes del món musical. Així ho espero.

Això és un granet de sorra per donar a conèixer aquest grup i felicitar-los i animar-los en el seu camí.

Ànims warik.

LINKS:

La web: www.lasombradepeterpan.tk
Forum: la Sombra de Peter Pan

3 comentaris:

Tono_Ceratti ha dit...

Em dirigeixo a vosaltres en el nostre idioma (el català) pero a dir una parell de coses:

1. Que sols gràcies a gent com Aleix, un eso dona compte de que les coses tenen un sabor a autenticitat, a bon rotllo, que sempre s´agraeiz, és una persona que mereix ser coneguda, per que és molt gran.

2. El nom del grup ha canviat, ara som LA SOMBRA DE PETER, la direcció web será fotuda en poc temps, i afegir que hi ha un forum (desert i quasi verge) oficial del grup que és www.lasombradepeter.foros.st

3. I una última cosa. La productora está gravant un EP, això vol dir que estará a la venda a mitjans de desembre si no pasa res, per a més informació passeu pel forum, encara que de moment no sabem res concret.

Una abraçada Aleix, GRÀCIES PER TOT

espurnes ha dit...

Bé, aqui tenim notícies de primerà mà.

Nou nom, data per el EP (Extended Play) i forum verge per escriure i opinar sobre el grup.

El que passa que ara la samarreta que tinc de La Sombra de Peter Pan ja no anirà amb concordança amb el grup. Però suposo que no hi haurà gaire gent que la tingui. Sort que tinc suposo. jeje.

Tono_Ceratti ha dit...

Imagina, estimat Aleix, tens una peça de museu, sols n´hi han 65 samarretes d´aquestes al mon, i ja no hi hauràn més, perque el nom del grup es distint... Jo m´he quedat dos, imagina´t jajajajaja....

Una abraçada

Radio + not?es