dimarts, 8 d’abril del 2008

La nit de l'orgasme

Avui han fet el primer programa (si no vaig errat) de La nit de l'orgasme. No és el primer programa que es fa de sexe a tv3, i potser no és millor que els altres, però aquest primer episodi titulat l'orgasme femení ha sigut molt interessant i entretingut.

Presentaven un tema i mostraven gent responent les preguntes. La gent eren dones donat el tema tractat. Clar que podrien haver entrevistat a homes per veure que creiem que en sabem dels orgasmes femenins. En tot cas eren dones del carrer, dones entrevistades individualment (menys una mare i una filla que responien alhora) a un plató i dones que dialogaven entre sí al plató en un ambient més intim.

Les dones, noies i senyores que comprenien edats d'entre (al meu entendre) 16 i 75 anys* han anat responent amb més o menys pudor les preguntes que s'han fet.

*Les edats sortien a la part inferior de la pantalla quan les presentaven, però no les recordo :P.

Tobo que és una sort poder veure programes d'aquesta mena per la televisió pública. D'aquesta manera podem deixar de ser una mica menys ignorats pel que fa al sexe. És una sort rebre educació sexual per tantes vies, una sort que no van poder gaudir els nostres pares i avis.

A educar-se!

enllaç del video: http://www.tv3.cat/videos/359759





Per que les dones són un misteri que fa goig anar descobrint.




;)

1 comentari:

Raquel ha dit...

Bones!!!

Vaig veure els programes i em van agradar molt! Ja tocava que sortís un programa així, però ja s'ha acabat no? llàstima! Penso que programes així donen més de si.

Vaig flipar amb la mare i la filla, no és massa corrent veure el que vam veure tots, però me n'alegro que hi hagi famílies que ho tinguin més que assumit.


Si tots fem sexe, per què quan en parles ets una guarra(en el cas de les noies passa sovint)? Hi ha coses que no acabré d'entendre mai, mentrestant... xDD

Un petó!

Radio + not?es