diumenge, 31 d’agost del 2008

Correfoc a Sant Quirze

Ahir una petita expedició de Diables de Les Corts vem anar a Sant Quirze del Vallès a participar en el seu correfoc i la festa posterior.

Va ser un correfoc molt intens, amb gran participació de públic (comparant amb els correfocs a Les Corts) i amb moooltes carrutxes per cremar. Durant tot el correfoc vem mantenir un ritme força heavy. Casi no hi havia cua per encendre i per tant era un no parar. A la poca estona ja estaba rebentat.

Com ens van avisar el dia abans d'urgència no vam poder coordinar el tema piro. Nosaltres sempre cremem amb anella i ells la tenien sense... així que vam decidir que el millor que podiem fer era cremar amb les mans. Al final van sobrar 3 forques i els 5 de les corts que cremavem ens les vem anar rulant. el sistema és força còmode. Però ens és més divertit cremar amb les mans i a la primera de canvi li donavem la forca a un altre. :P

El chimo es va estrenar com a diable, i ben content que va quedar.

Després soparet amb retard però de nivell. Mentre l'esperavem al poli-esportiu alguns es van posar a jugar a haki. Després de molt rumiar-ho m'hi vaig afegir, però vaig adonar-me que les cames no em responien. El recorregut del correfoc em va deixar baldat. Avui em fan un mal horroros si intento ajupirme o baixar escales, i sembla que tincgui 90 anys. Vaig caient...

Els de la colla molt simpàtics. Només recordo els noms de l'Eloi (cap de colla) i el Carles que són amb els que més vem parlar.

Més tard concertillos, però jo aquí vaig decidir marxar amb el suposat, segons el 012, ultim bus nit que ens portava a barcelona. El Morós va venir amb mi i després de perdre'ns una mica el vem poder agafar a les 2.55 al costat de l'estació de FGC.

Pels concerts s'haurà de preguntar a l'elia o el chimo. A veure que expliquen.



;)

3 comentaris:

Natxo ha dit...

ara entens per què lo poc que cremo és amb les mans o La Meva Nena?

Anònim ha dit...

bona crònica!!! si tinguessiu alguna foto o un video, si us animeu podeu fer una crònica a lescorts.cc ;)

espurnes ha dit...

Natxo: Jo ja havia cremat amb les mans, és evident. Però durant tot un correfoc no. A més aquest va ser, com ja dic a la crónica, etern.

Les forques dels de St Quirze eren més pesades que les nostres. Eren com les dels Bocs de Can Rosés però pintades i amb un sistema per enganxar les carrutxes sense anella.

Quim: Doncs aquest matí he estat buscant pel google fotos del correfoc. Nosaltres no en tenim, però de fotògrafs n'hi havia una pila. I amb càmeres de les bones. Segur que més d'una va acabar picada. La web dels diables de St Quirze no funciona o en tenen alguna altra que no he trobat. Si trobes fotografies, jo encantat de reescriure la crónica. Aquesta mateixa o una altra. A veure si hi ha sort i apareixen fotos.



;)

Radio + not?es