dilluns, 9 de maig del 2005

La Sombra de Peter Pan

Pels meus viatjes per internet he tingut el plaer de coneixer a gent meravellosa. És el cas de'n Tono, o warik com es fa dir per internet. El vaig conèixer al seu antic foro dedicat a la música i a moltes coses més. Ara té un altre foro que gaudeix del mateix bon ambient que l'anterior. En Warik viu per la música. Durant un temps ha fet un programa de radio via internet on es podien escoltar grans exits de sempre i cançons dedicades pels oients. Té un grup de música anomenat La Sombra de Peter Pan que té força exit a València. El grup el formen el Tono (guitarra acústica i veu), l'Oscar (baix elèctric), en Jordi (batería i percussió) i el Patrick (tècnic de so). Han rebut bones crítiques, com aquesta:

25 febrero 2005

La Sombra de Peter Pan

El pasado jueves 24 de febrero, se presentó en sociedad en la Sala Califato de Valencia, La Sombra de Peter Pan, un grupo valenciano llamado a tener éxito en el futuro, si siguen demostrando las maneras que exhibieron en su concierto debut. El grupo presentó sus canciones, compuestas por ellos mismos, en formato acústico, ante un público que llenó la sala y acabó entregado al buen hacer de la banda.

La Sombra de Peter Pan es un grupo de pop-rock elaborado e intimista, con influencias que van desde Bon Jovi hasta Revolver [més]
Actualment segueixen fent concerts per València. El proper serà el dia 19 de maig a Califato Café.

És possible que en un futur vaigin a Barcelona a fer alguns concerts. Gires nacionals i tot!!

Molta sort nois :)

Radio + not?es