dimecres, 5 d’abril del 2006

Teatre: Venuts


Agenda cultural d'espurnes.

Aquí us proposo una obra de teatre a preu assequible per a un dissabte divendres.


Títol: Venuts
Argument: Sis venedors d'una companyia d'assegurances, especialitzada en la venda de productes d'enterrament s'on citats a una reunió. Les relacions entre ells abans i després de l'arribada dels convocants provocarà situacions inesperades que posaran a prova les capacitats personals i emocionals dels personatges reunits. Tot no és el que sembla a primera vista, i la dinàmica de la reunió a partir d'un succés inesperat, prendrà una direcció que sorprendrà a un públic que restarà "venut" fins al final de la peça, on es donarà resposta a tots els interrogants proposats.

Autor: Àngel Amazares
La info de l'obra:
Repartiment: Laura Bardelás, Sandra Moncusí, Montse Caminal, Agustí Sanllehí, Oriol Aubets, Angie Savall, Àngel Amazares.
Música: Arnau Vilà.
Escenografía: Vintperquatre.
Llums i Vídeo: Albert Manzano.
Il·luminació: Ines Minkiewicz.
Vestuari: Montse Caminal.

Idioma: Català.

Teatre: teatreneu
Sessions
: Dissabtes a les 22:00h Divendres a les 20.30


Opinions:

nuri y emi 16/03/2006 Nos lo pasamos muy bien, nos gustó y sorprendió mucho, sobretodo ver a una persona que podría ser mi madre hacer lo que hace.Los personajes muy acertados y el texto muy bueno.

jorge 16/03/2006 Molt propera i real , a part de fer-te passar una bona estona, no et deixa pas indiferent sobre els problemes de la nostra societat, tema feina, i de les relacions humanes a la feina.

juancarlos 16/03/2006 Divertida, entretinguda i cínica a la vegad. Em va sorpendre molt la posta en escena, no gaires coses per només estar pendents dels actors, molt encertada. Molt recomanable

Enllaços:

Enllaç a atrapalo on pots comprar les entrades anticipadament i veure comentaris de la gent que hi ha anat.

Sandra moncusí i Oriol Aubets: Aquí trobeu informació sobre aquests dos actors. És la web de l'obre de teatre Peixos al desert, que es fa al mateix teatre entre setmana.

Altres links sobre ells dos: link1, link2, link3.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Després d’un any de funcions a Barcelona i altres localitats catalanes com a Companyia independent, ara i sota producció de Wai Entertaiment aglutinen les seves energies per presentar una original, esbojarrada i divertida comèdia escrita per l’Àngel Amazares, una obra plena d’humor i ironia sobre el món laboral i les seves relacions interpersonals, que ha estat nominada en la “X Mostra de Teatre de Barcelona” per votació popular i va ser escollida dins del “projecte de Nous creadors” per l’aadpc.
Estarem al Guasch Teatre del dia 16 de novembre al 3 de desembre.
(Dies: Dijous 16, Divendres 17, Dissabte 18, Diumenge 19 - Dijous 23, Divendres 24, Dissabte 25, Diumenge 26 - Dijous 30, Divendres 1, Dissabte 2, Diumenge 3.)
Horaris funcions: Dijous 21h, Divendres i Dissabtes 22h, Diumenges 19:30h
El preu de la entrada els dijous és de 14€ divendres dissabte i diumenge 18€


Sinopsi:
Tot comença la vigília del dia de Reis. Sis venedors d’una Companyia d’assegurances, especialitzada en la venda de productes d’enterrament, són citats a una reunió comercial. Les relacions entre ells abans de la reunió i el xoc a l’arribada del convocant provocarà situacions inesperades i imprevisibles que posaran a prova les capacitats personals i emocionals de tots els personatges reunits.

espurnes ha dit...

podriem saludar abans de deixar un spam tant descarat.

Però com ho has escrit en aquest post, que fa referència al teatre, i l'spam és de teatre, que és cultura i no ofén a ningú (en un principi) doncs no em fa res.

Si algú llegeix aquest comentari que has posat en el meu post datat del 5 d'Abril del 2006 cap problema. segurament google ho indexarà i t'ajudarà a que aparegui quan ho busquin. Sort.

Anònim ha dit...

Us haig de dir que l'obra en qüestió em va semblar absolutament fluixa i res original. No em digueu que ningú més és de la mateixa opinió?? o es que la crítica del públic ja no és possible?
En tot cas, si té éxit és perquè a la gent li agrada realment...però...bé, desisteixo.

espurnes ha dit...

Suposo que parles de la obra "Venuts", i no de la que apareix al comentari previ al teu.

A mi em va agradar. Però clar que es pot fer crítica. tu n'has fet i no passa res. no cal que desisteixis, t'has aborrit tu mateix/a.

La crítica és positiva si és sincera. Els gustos són diversos. Així que perfectament altra gent pot tenir una opinió diferent a la teva.

De totes maneres moltes gràcies per deixar aquí la teva crítica.

Radio + not?es