diumenge, 30 de novembre de 2008

L'oblit es diu Rom

Ahir dissabte, ultima nit que les americanes estaven a casa, vam anar a casa el Janek a beure, xerrar i passar-ho bé abans de sortir de festa. Després d'una cervesa introductòria vaig començar amb el rom-taronja. I després del 3r o 4t... mamadíssim!

Cal tenir en compte que des de que soc aquí només he begut cervesa, i que no soc massa bevedor. Dita l'excusa, el fet es que vaig acabar borratxo, n'era conscient, o això pensava. Creia recordar-ho tot, però no. Fa uns minuts m'han dit que vaig fer coses que no recordo pas. M'he quedat flipant... No pq fossin coses rares, sinó perquè no les recordo (clar que si puc assemblar-me a un elefant no serà per la memòria precisament).

Passades les 3:30h vam marxar de casa el Janek per anar de festa, però jo era prou conscient per saber que no n'era prou per anar de festa. Així que a casona amb la borratxera.

Ei, però molt bé, eh. jeje.i bé, aquest matí una ressaca d'aquelles que t'acompanyen unes bones hores per recordar-te que bé que t'ho vas passar. jeje.

3 comentaris:

diablessamariken ha dit...

un acudit:

Van dos pel carrer i l'un li diu a l'altre:

- FffhEO!!

- y tú borracho!!

- Bueno pero a mi maññanna sshe me passsha.

:)

MrTorture ha dit...

aquesta és la màgia de la nit, el jovent i les drogues...
i dels amics kabrons que et recorden allò que tu oblides de la nit...

TenebrioWoman ha dit...

Què vas fer Aleixet?

Radio + not?es