divendres, 19 de febrer del 2010

Formatge contaminat al Lidl


Llegiu l'enllaç de sota. Es veu que Lidl podria estar comercialitzant formatges amb bactèries de Listeria que pressumptament han causat la mort de dos australians.

La cadena de supermercados Lidl ha advertido a los consumidores sobre dos quesos que comercia la marca, que podrían estar contaminados con bacterias de listeria y cuyo consumo pudo causar la muerte de dos personas en Austria.

font: http://www.laflecha.net/canales/curiosidades/noticias/quesos-contaminados-en-lidl

Per altra banda al 324.cat hi ha una notícia en que Lidl desmenteix que n'hagi comercialitzat a Espanya.
La cadena de supermercats Lidl ha confirmat que no ha posat a la venda als seus supermercats espanyols cap de les dues varietats de formatges del fabricant austríac Prolactal, presumptament contaminats amb bacteris de listeriosi. Així ho han assegurat fonts de Lidl Espanya, que han reiterat que les dues varietats de formatge Reinhardshof - Harzer Käse i Rainhardshof - Bauernhandkäse mit Edelschimmel del fabricant austríac Prolactal, només es van comercialitzar als establiments d'Alemanya, la República Txeca i Eslovàquia. A més, han subratllat que aquests dos tipus de formatges van ser retirats de les prestatgeries d'aquests països el 23 de gener.

font: http://www.3cat24.cat/noticia/530528/societat/Lidl-desmenteix-haver-comercialitzat-a-Espanya-formatges-contaminats

Radio + not?es