diumenge, 9 d’octubre del 2005

Correfoc de Les Corts

Ahir dia 8 d'Octubre va haver un correfoc a les corts a càrrec dels diables de les corts. Ara són les festes de les corts, i durant aquests dies es van activitats, concerts i correfocs. El programa el podeu descarregar des de la web de lescorts.com . Segons el programa, avui a les 12 de la nit hi haurà un correfoc de fi de festa a la plça Sol de Baix.

Però la festa no s'acaba perquè dimarts hi ha el correbars amb concerts també. I pels amants dels correfocs el dia 15 hi ha la trobada de colles de Barcelona.

Us deixo unes imatges del correfoc d'ahir.




2 comentaris:

Anònim ha dit...

qui són els millors??? DIABLES DE LES CORTS!!!!!!!!!!!!!!!

Correfoc increïble!! de quina merda de cantonada han sortit aquestes fotos tan genials???

repeteixo: qui són els millors??? DIABLES DE LES CORTS!!!!!!!!!!!!!!!

i per descomptat...
què volem?? BIRRA!!!
què volem?? SEXE!!!

espurnes ha dit...

Doncs són d'una cantonada. En aquest correfoc no ens van treure els cotxes ni res, negligències de l'ajuntament i/o urbana... i al final, despres de parlar amb l'autoritat, el mini correfoc es va fer en un encreuament.

Poc espai, però va ser divertit. El que va ser una mica trist va ser la volta a la plaça que van fer els tabalers. Anaven sols, la poca gent que hi havia passava de tot...
Desprès la cosa es va animar.

Vaig decidir no cremar i fer algunes fotografies i la veritat és que van quedar molt guapes. Em vaig tapar una mica i apa! cap a dins. Les guspires creen un efecte molt peculiar.

Més fotos com aquestes fan falta...
Si no les tens ja te les passaré. Creia que les tenies. Demaname-les.

qui són els millors??? DIABLES DE LES CORTS!!!!!!!!!!!!!!!
què volem?? BIRRA!!!
què volem?? SEXE!!!

Radio + not?es