diumenge, 9 d’octubre del 2005

Escacs a Plça Catalunya

El dijous passat em vaig trobar una imatge força curiosa. Va ser a la plaça subterrània de catalunya, a la sortida del Metro Linia 3. A part de la gent avitual venent cinturons, rellotges, mocadors, ninots posseits, arrecades i altres coses hi havia una persona, al mig de la plaça amb una maleta un taulell d'escacs una segona maleta on la gent deixava diners si volia i una quants papers que deien: Juga gratis contra el campió jamaicà d'escacs durant 3 minuts (en anglès).

Em va agradar la idea de l'home. El campió d'escacs de jamaica que va viatjant amb una maleta i un taulell i per guanyar-se el dinar i passar una estoneta es planta en mitg de la gent a jugar a escacs. La gent se sent temptada a enfrontar's-hi, per que i si el guanyen?

Una noia va fer una partida amb ella, semblava que en sevia força. Els moviments eren força rapids i segurs, i el rellotget del temps era premut continuament. Va guanyar el jamaicà i no va gastar els 3 minuts.

Vaig pensar a trucar a l'hugo, però a aquelles hores estaría estudiant. Millor que estudii i no intenti vèncer al campió jamaicà d'escacs.

Radio + not?es