dijous, 6 d’octubre del 2005

Motxilla per al portatil

Un cop tens el portatil el següent pas és trobar una bossa o motxilla (o maleta com dirien altres) que ens permeti transportar-lo de forma segura. La motxilla ha de tenir unes caracteristiques:
  1. segura,
  2. còmode,
  3. atractiva i
  4. sobre tot que no expressi "porto un portatil".
Si no rasques una mica no trobes res que compleixi tot això. La majoria compleix la primera, però ni son còmodes ni atractives i porten indicadors lluminosos de l'existencia del portatil.

He trobat una web sobre Mac on hi ha diferents links a motxilles per a portatils (macuarium.com). El iBook de 12" és prou similar amb les mides al meu acer de 12,1".

Jo vull una bossa on hi càpiga el portatil, una carpeta i un llibre, a part de el cargador, la bateria de recanvi i altres accessoris. Les Crumpler són molt wapes, però dissortadament no les venen aquí. Les Tech Air son menys atractives que les crumpler, però en venen aquí, així que és una bona opció.

botigues on comprar? jo he visitat l'fnac i ElCorteIngles. Suposo que a PcCity o MediaMarkt hi haurà motxilles. Altres botigues? s'accepten suggerències.

Radio + not?es