dimecres, 1 de març del 2006

Lanzarote

El divendres 24 fins el dilluns vaig estar a Lanzarote amb la familia. És un paissatge espectacular, la part del timanfaya és com un meteorit, tot de roques volcàniques.

Us recomano que la visiteu. Si tinc temps postejaré més sobre el viatge. De moment deixo aquestes fotos:




L'ultima foto m'agrada molt.

4 comentaris:

TenebrioWoman ha dit...

que guay!! a mi tb em va encantar el timanfaya, i no veas la mala llet q tenen els camells!!! a q si??

espurnes ha dit...

quan estavem pujant als camells si que tenien una mica de mala llet. Bramaven (si es que bramen) molt. Però un cop a dalt perfecte. El que portava just radera es deixava rascar el cap. Van ser pocs minuts però va estar molt bé. Ens vem endur la seva fragància posada. Eau de camel.

Anònim ha dit...

breadoil!!!
a q mola lanzarote¿?¿? jo m'hauria qdat allà, al timanfaya, (als camells no pq una mica més i menjo roca volcànica...), a les platges negres... i la gent d'allà és molt guai!! són molt divertits!! a més, a lanzarote et pots flipar fent fotos... és un no parar.
un petó ironteeth!!

espurnes ha dit...

La resposta és evident, però sí, Lanzarote és impressionant i em v agradar molt. No parava de fer fotos, a les pedres, a les plantes, als possibles animals marins, als paissatges, als horts peculiars que tenen allà...
Un món a part.

Jo amb el camell m'ho vaig passar bé. No em vaig menjar roca volcànica ni hi vaig estar a apunt. Suposo que tu casi ho fas quan el teu camell es va aixecar... jeje

fins aviat BigOnion ;)

Radio + not?es