dilluns, 4 de desembre del 2006

Pendrive Transcend

Últimament no tinc massa bona sort amb les tecnologies.

Fa cosa d'un mes vaig comprar un pendrive marca Transcend de 2GB (model JF V30). Preu 38.28€!! (ostres, em pensava que era més barat...). El model de kingston rondava el mateix preu, però com a Life informatica no el tenien (i acostumo a comprar allà) vaig comprar aquest.

Cal dir que ja tenia un pendrive de 256MB de Transcend que funcionava bé.

El pendrive de 2GB funciona, però no a una velocitat acceptable per mi. Copia 350MB en més de 3 minuts. El model de Kingston ho fa en menys d'1 minut.

El divendres el vaig portar a la botiga Life i avui me l'han tornat igual. Segons ells funciona a una velocitat normal. Sempre que vaig al servei tècnic surto amb la sensació de que m'han pres el pel.
Al final m'han dit que els de kingston van més ràpid. Però el dia de la compra quan vaig preguntar quin seria millor em van dir que aquest...

Només puc resignar-me. La propera vegada compraré Kingston. Feu el mateix.


Ara m'he estat mirant les especificacions del producte a la web de Transcend i va a la velocitat que indica. Escriu a 2MB/s, una birria. Altres models graben a 8MB/s. El model de Kingston deu grabar a un 7MB/s fent els calculs pertinents (350MB / 50seg = 7MB/seg).

Llavors ara em sento més estúpid, pq he comprat una cosa que és pitjor que una altra que costa igual o menys.

La propera vegada ja m'hi fixaré més (inocent de creure que tots els JetFlash 2.0 funcionaven a la mateixa velocitat).



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Espurnes!
t'havia contestat al meu flog, peruque no m'enrecordava del teu, però dona de recursos que sóc, l'he buscat i ojojoo
here I am!
jajaxD
doncs et repetiré més o menys el que et dia allà: de ressaca la veritat és que ni rastre, el que si que hi ha és un cansament infernal...
a part d'això, va estar tot genial, un dia i nit inoblidable, es nota la companyia dels amics!
Hi ha les típiques anécdotes de viatge, que sempre cauen, i d'altres de més atípiques, però inclús així, m'ho vaig passar molt bé. Festa festa i més festa.
Amb això ho direm tot. Per acabar, dir-te que demà t'esperem a can Tor a veure el barça, i si tens alguna preferència pel menú, endavant, que hi ets a temps!
Un petonet molt fort!!!!!



au revoir

Anònim ha dit...

La veritat es que el comentari no té res a veure a el pendrive transcend...






MUERTE AL PENDRIVE TRESCEND!
jajajaxDDD
ara sí

espurnes ha dit...

jajajajajaja


no m'esperava el teu comentari aquí. jeje.

Doncs cap preferència pel menú. El que hi hagi serà ben rebut i lloat.

Tinc ganes de fer un viatget d'aquests. Fa dos estius en vaig fer un a euskadi i la veritat es que va estar molt bé. anecdotes per recordar (aupa donosti!!).


i m'agradaria dir MUERTE AL PENDRIVE TRANSCEND, però de moment prefereixo que segueixi viu encara q vaigi lent.


petons ;)

Anònim ha dit...

Jo em vaig comprar un kingston fa unes poques setmanes, per 30 euros, i be.. la veritat q el vaig comprar per que es el que tenien, i perque la marca es conegudeta per les memories ram, axi que suposo deu ser fiable. De moment no m'ha donat problemes...

Pero que a vegades la marca no te res a veure, tinc una memòria de 64 megues, de fa 4 anys, que la vaig comprar al lidl, i va perfecta encara.

vagi b

Radio + not?es