diumenge, 9 de març del 2008

iPod Nano 3g: Segona penjada


Ahir l'iPod Nano se'm va quedar penjat. Tenia poca bateria i es va quedar engegat i no el podia apagar ni resetejar pel procediment de bloquejar i desbloquejar i premer les tecles de menu i play a la vegada. Res.

Aquest matí, quan l'he agafat estava apagat. Suposo que perquè se li havia acabat la bateria. Quan l'he tocat ha aparegut el logotip d'apple, i desprès normal.

Ara el tinc carregant desde fa una bona estona. El deixaré fins que estigui ple. Però aquests "ensurts" haurien de passar? són normals?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El que t'ha passat es molt corrent en els iPod, són més complexes del que semblen i poden bloquejar-se. En principi, no crec que li passi res extrany al teu iPod, però el què has de fer la pròxima vegada que et passi es mantenir pulada la tecla "menu" i la central uns segons. Farás un reset a l'iPod i et tornará a aparèixer el logotip d'Apple. Per comprobar que el funcionament del teu iPod sigui correcte, pots obrir la unitat de diagnòstics. Aquesta unitat basada en basic, es pot obrir pulsant primer "menu" i la tecla central, i després, quan surt el logotip, pulsant cntre+esquerra. No sempre surt a la primera. Per sortir de la unitat de diagnòstic, tornes a resetejar l'iPod o busques sleep i després DeepSleep

espurnes ha dit...

merci per la info :)

Radio + not?es