l'últim post del Natxo a SWEET HELL TORTURE CHAMBER m'ha fet pensar en quelcom que parlàvem fa uns dies aquí a les alemanyes.
Perquè no reservar per al Bulli? segons crèiem no és possible reservar abans de tres anys (si no es que tens contactes, clar). I tot i que ara mateix no podem pagar un àpat al Bulli, que crec que ronda els 300€ per barba, possiblement en 3 anys sí que podrem. Així que no és pas una idea esbojarrada.
He entrat a la web del Bulli i he vist que aquest any el tenen ple, però la unica opció de reservar per anys posteriors és esperar-se a que comenci l'any en qüestió o enviar un mail. I no ser si enviar un mail funcionarà. Bé no ho se. Seria qüestió de provar-ho.
4 comentaris:
tot és qüestió de plantejar-ho... també hi ha altres llocs molt interessants...
Celler de Can Roca, per exemple...
teniu converses interessants... jejeje
els meus sogres han estat a tots dos llocs i a molts d'altres. Són d'aquells que prefereixen dormir en un lloc super cutre però dinar o sopar de tant en tant en un lloc amb alguna estrella michelin.
A mi, personalment, m'agrada menjar bé, però en aquests llocs trobo que pagues més la parafarnàlia i l'estrelleta michelin, que no pas el menjar... a més, et porten uns plats tan petits que et quedes amb gana!!
Jo he sopat al MOO a BCN i és una cosa així, sense tenir estrelletes, i et quedes amb gana! ara, això sí, un maridatge de vins que va fer que arribéssim als FGC de miracle!
Ptons
Jo ja li vaig dir al Natxo que si a ell li va il·lusió fer-me una sorpresa i portar-m'hi...jo encantada! jeje
un petonet padrinet!! :)
Potser hi podem anar tots plegats en 3 anyets.... jeje
petons.
Publica un comentari a l'entrada