dimecres, 22 d’abril del 2009

elBulli

l'últim post del Natxo a SWEET HELL TORTURE CHAMBER m'ha fet pensar en quelcom que parlàvem fa uns dies aquí a les alemanyes.

Perquè no reservar per al Bulli? segons crèiem no és possible reservar abans de tres anys (si no es que tens contactes, clar). I tot i que ara mateix no podem pagar un àpat al Bulli, que crec que ronda els 300€ per barba, possiblement en 3 anys sí que podrem. Així que no és pas una idea esbojarrada.

He entrat a la web del Bulli i he vist que aquest any el tenen ple, però la unica opció de reservar per anys posteriors és esperar-se a que comenci l'any en qüestió o enviar un mail. I no ser si enviar un mail funcionarà. Bé no ho se. Seria qüestió de provar-ho.

4 comentaris:

Natxo ha dit...

tot és qüestió de plantejar-ho... també hi ha altres llocs molt interessants...

Celler de Can Roca, per exemple...

teniu converses interessants... jejeje

diablessamariken ha dit...

els meus sogres han estat a tots dos llocs i a molts d'altres. Són d'aquells que prefereixen dormir en un lloc super cutre però dinar o sopar de tant en tant en un lloc amb alguna estrella michelin.

A mi, personalment, m'agrada menjar bé, però en aquests llocs trobo que pagues més la parafarnàlia i l'estrelleta michelin, que no pas el menjar... a més, et porten uns plats tan petits que et quedes amb gana!!
Jo he sopat al MOO a BCN i és una cosa així, sense tenir estrelletes, i et quedes amb gana! ara, això sí, un maridatge de vins que va fer que arribéssim als FGC de miracle!

Ptons

Raquel ha dit...

Jo ja li vaig dir al Natxo que si a ell li va il·lusió fer-me una sorpresa i portar-m'hi...jo encantada! jeje

un petonet padrinet!! :)

espurnes ha dit...

Potser hi podem anar tots plegats en 3 anyets.... jeje


petons.

Radio + not?es