dijous, 29 de març del 2007

21 webs espanyoles bloquejades per la policia

pirateriallegeixo a LaFlecha.net que la policia a tancat 21 pagines web que oferien descarregues de pel·licules d'estrena.

segons el Ministeri d'interior aquestes webs han causat perdues d'uns 1000 milions d'euros a la industria del cinema.

Potser si els cines fossin més economics això no passaria tant. no creieu?

Les webs que han sigut clausurades són:

El missatge que apareix a les webs és el següent:

LA WEB QUEDA CERRADA DE FORMA CAUTELAR


10 comentaris:

Natxo ha dit...

"Potser si els cines fossin més economics això no passaria tant. no creieu?"

totalmet d'acord

WindWaka ha dit...

es verdad que el cine es bastante caro, pero las personas que se descargan las peliculas no es el publico habitual en las salas. Y yo prefiero ver una pelicula bien, que no una descargada o comprada en la manta.

Saludos

Anònim ha dit...

Suposo que aquest comentari no serà molt popular, però puc fer una llista llarga de coses cares que no utilitzem sense pagar, el fet que una cosa sigui cara no justifica la acció no creieu? el mercat té unes lleis (oferta i demanda), si ningú anés al cine, aleshores baixaria el preu?
En fi, estic totalment a favor de la còpia privada i en contra de pagar un cànon absurd en els suports digitals, però em sembla que no s'ha de confondre la còpia privada amb no pagar per un producte.

Estaria molt més d'acord en que aquestes pàgines per exemple tinguessin un sistema per saber si tu has anat al cine a veure la peli o no, i aleshores te la deixessin descarregar (tot i que no se si seria legal, però jo ho trobaria bé).

És una opinió.

espurnes ha dit...

bones nat, feia temps que no sabia res de tu.

No dic que sigui just utilitzar un producte sense pagar un preu. Però en aquest cas el preu és exessiu, crec. Per altra banda prefereixo veure les pel·licules al cine, com diu el wind_waka, pq són molt més impressionants.

cuida't. ;)

Anònim ha dit...

Crec que les empreses que es dediquen a la venta d'aquest tipus de productes haurien de començar a pensar en donar valor afegit que no sigui el propi medi; per exemple, si vas al cine, doncs ofereixin algun tipus d'avantatge. Avui en dia s'ha de ser competitiu per convèncer al client final de que realment val la pena el producte, sinó, el client no el vol.

Un exemple clar de com es pot entabanar de veritat a un client es venent un MP3 que no té radio ni la mitat dels accesoris que els altres , però a més a més es dels més cars del mercat (tothom coneix a quin MP3 em refereixo), és a dir, tècnicament, pitjor producte, però marketing 10. Aquesta mateixa empresa aposta per distribuir la música o el cine d'altres maneres. Estic segur que dintre de 10 anys, el cine ja no existirà (serà només per aquells "clàssics" cinèfils). Tindrem un ampli de banda tan gran que serà possible tenir el cine a la carta reduint costos al mateix temps que es controla el accés... no sé, es una possibilitat.

PD:

De tant en tant em passo per aquí per veure que expliques :)

Per cert, contradiccions de la vida, fa com 2 o 3 anys que no vaig al cine...

TenebrioWoman ha dit...

Hola Aleixet!!!

Natxo ha dit...

per desgràcia sí vivim sota la llei de l'oferta i la demanda; però a més, hi ha qui sap molt bé que pot estirar la corda "de les necessitats -reals o pseudoimpossades-" fins a aconseguir que el seu benefici sigui "massa màxim".

ho diu una persona a qui li agrada el cinema (veure pel·lícules en pantalla gran), la música (pagar per un concert o comprar un disc), llegir llibres, etc; però que no creu que la Cultura -o els seus intents i fills bastards- hagin de patir un import de luxe.

TenebrioWoman ha dit...

Be.... veig que tu de creativitat no vas molt fi... pq no faig mes que veure el pobre capità Jack Sparrow tatxat, i això no pot ésser!!!
Jo de creativitat, no, se, vaig fent, de fet és la meva fena, mira't l'ultima: http://www.olivamakeup.com/
i enviam cosetes teves ok?

Anònim ha dit...

no se si vas llegir la meva contestació al messenger.
però si, accepto plenament.
fer malabars amb foc m'apassiona però mai ho puc fer, esta prohibit a tot arreu, es una bona excusa el rock & foc.
ja em diràs quan i on :)
i ja els i diré a amigues k encenen k quan més som queda mes impactant :)
gracies cosinet.

espurnes ha dit...

cosineta, per al Foc & Rock segur que no hi ha problema per que vingueu a fer malabars. Nosaltres encantats. De totes maneres ja t'ho confirmaré. dimecres hi ha reunió de Foc & Rock. Ja intentaré preguntar-ho. ;) petons.


fins aviat

Radio + not?es