dimarts, 20 de març del 2007

No més clicks

Gràcies a tots els que heu estat fent clicks aquests dies. Pel motiu que sigui, suposo que per que el 100% dels clicks no aportava cap client o benefici a la pagina en qüestió, m'han anulat el programa dels clicks.


Així que ara ja no us demano clicks cada dia.

Peraltra banda substitueixo la publicitat per una altra més interessant per a vosaltres. Es tracta de Snap fish, l'antic Pixaco. És una web on pots enviar les fotos digitals per imprimir-les. A més compta amb diversos articles de regal personalitzables amb fotografies.

Per experiència personal crec que els preus són molt competitius amb les botigues de revelat digital. Per cada comanda hi ha un recarrec d'uns 2,95 euros d'enviament. Així que per 20 fotografies no surt a compte, però per 100 segur que sí.

Per altra banda hi ha la opció de comprar unes targetes que et regalen diners.
La de 50 euros et regalen 6 euros.

Jo ja he utilitzat el servei de Pixaco, i he quedat força content. Així que us animo a que mireu la web, i si voleu fer alguna comanda accediu a la web a traves del banner que hi ha al blog. Em donaran uns calerons per cada venda que es fagi.

I ara i fins setmana santa el cost d'enviament és de 99 centims per a comandes que no incloguin fotos, es a dir, per a samarretes, tasses, puzzles,...

4 comentaris:

TenebrioWoman ha dit...

Aleix... Tu estas segur que saps el que estàs estudiant? vols dir que no t'has confós i estas studiant publicitat? esq io, ultimament només fas publicitat de les coses....

espurnes ha dit...

N'estic segur. Però si et poso alguna cosa de programació o alguna frikada d'informatica et queixes dels continguts.

I s'ha de treure pasta d'on es pugui...

espurnes ha dit...

intentaré renovar el blog més sovint. Quan acabi examens. I a veure si se m'acut algun tema interessant.

TenebrioWoman ha dit...

segur que si!

Radio + not?es